Κάντε κράτηση online

Δράσεις στην περιοχή

Οι προτάσεις μας είναι μοιρασμένες σε τέσσερις εποχικές ενότητες, ωστε να μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για όλες τις εποχές του χρόνου.

Χειμώνας

Στην περιοχή μας τα χειμερινά σπορ έχουν την τιμητική τους, το παιχνίδι με το χιόνι στις Αγριόλευκες, η κατάβαση στις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου του Πηλίου, η ορειβασία, η πεζοπορία στα μονοπάτια και τα καλντερίμια, είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που προτείνονται στους επισκέπτες.
Το Chania Hotel προσφέρει στους πελάτες του προγράμματα εκμάθησης σκι με πιστοποιημένους εκπαιδευτές μετά από συννενόηση.

Άνοιξη

Ανακαλύψτε το μοναδικό κάλλος του Πηλίου στην ομορφότερη εποχή του χρόνου. Η ορειβασία, η πεζοπορία στα μονοπάτια και τα καλντερίμια, οι διαδρομές με τα άλογα στις καταπράσινες πλαγιές του Πηλίου, είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που προτείνονται στους επισκέπτες μας.

Προγράμματα πεζοπορίας με οδηγό βουνού για τους πελάτες του Chania Hotel.

Χάνια - Κισσός: 2,5 ώρες (κατέβασμα από καλντερίμια)

Χάνια - Ζαγορά: 3 ώρες (κατέβασμα από καλντερίμια)

Χάνια - Πορταριά: 2 ώρες (κατέβασμα από καλντερίμια)

Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι οι βουτιές στις παραλίες του Αιγαίου και του Παγασητικού, οι καταδύσεις, το σέρφινγκ, το θαλάσσιο σκι, αλλά και το πέταγμα με το αλεξίπτωτο σε πολλές οργανωμένες παραλίες της Μαγνησίας, αποζημιώνουν όσους αγαπούν τη θάλασσα.

Στις παραλίες της Μαγνησίας οι καλοκαιρινές διακοπές γίνονται ένα ατελείωτο θαλάσσιο παιχνίδι και δεν επιτρέπουν την πλήξη.

Στις κοντινές παραλίες του Αιγαίου, η βλάστηση του Πηλίου αγγίζει τα κύματα της θάλασσας και στεφανώνει υπέροχες παραλίες, που προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για θαλάσσια σπορ, και για νυχτερινή ζωή. Ανάμεσά τους το Χορευτό, οι Άγιοι Σαράντα, το Πουρί, ο Άη Γιάννης, το Παπά Νερό, η Φακίστρα, ο Μυλοπόταμος, η Λαμπινού, τα Ποτιστικά, η Πάλτση, ο Κατηγιώργης, ο Πλατανιάς. Τα γαλάζια νερά και η σκουροπράσινη βλάστηση αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για απολαυστικές καλοκαιρινές ημερήσιες αποδράσεις των επισκεπτών του ξενοδοχείου μας.

Από την πλευρά του Παγασητικού κόλπου η ήρεμη θάλασσα προσκαλεί τους επισκέπτες μας για ημερήσιες εκδρομές. Η Αγριά, η Κάτω Γατζέα, τα Καλά Νερά, η Άφησσος, το Λεφόκαστρο, ο Κάλαμος, το Χόρτο, η Μηλίνα είναι χρυσές ακρογιαλιές για χαλάρωση και κολύμπι.

Στις ακρογιαλιές του Παγασητικού οι γραφικές ψαροταβέρνες αποτελούν πραγματικό πόλο έλξης για τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Φθινόπωρο

Το Πήλιο έχει πλούσια λαϊκή παράδοση, η οποία μένει ανέπαφη στο πέρασμα του χρόνου και ανέγγιχτη από την τουριστική ανάπτυξη.
Τη ζωή των κατοίκων του Πηλίου ζωγράφισε εκφραστικά ο λαϊκός ζωγράφος Θεόφιλος, έργα του οποίου στεγάζονται στην οικία Κοντού στην Ανακασιά, η οποία λειτουργεί ως μουσείο.

Τους φθινοπωρινούς μήνες ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περπατήσει στο βουνό χρησιμοποιώντας τα μονοπάτια και τα καλντερίμια που οδηγούν μέσα από δάση με μοναδικά χρώματα, σε διατηρητέους οικισμούς με επιβλητικά αρχοντικά και πανέμορφες πλατείες.

Ανάμεσα διάσπαρτες εκκλησίες, ξωκλήσια και μοναστήρια, θα προσκαλέσουν τον περιπατητή να ανάψει ένα κερί και να θαυμάσει την υπέροχη αρχιτεκτονική τους, τα εξαιρετικά τέμπλα, με τα πολύτιμα κειμήλια και της ανεκτίμητης αξίας μεταβυζαντινές εικόνες.

Ρωτήστε για διαθεσιμότητα!